JOIN CLUB ONE O ONE

 

 

W A A R O M

 

Als lid van Club One o One word je niet enkel alleen opgenomen in een database, het lidmaatschap is een must voor elke ondernemer die zich op de juiste wijze wil profileren binnen zijn netwerk. Overigens niet alleen ondernemers komen in aanmerking voor een lidmaatschap van Club One o One maar het is voor een ieder die presentatie belangrijk vind en begrijpt dat je maar één keer een eerste en juiste indruk kunt maken! Bovendien komt de kaarthouder in aanmerking voor een aantal exclusieve privileges die ervoor zorgen dat je of jouw organisatie er professioneel uitziet, in contact kan komen met andere ondernemers en tegelijk kan rekenen op een belastingvrije tegemoetkoming.

Image
Image

 

 

H O E  W O R D

I K  L I D

 

Club One o One kent enkele regels voor het uitnodigen van kandidaat-leden en het toetreden tot onze club. Dit betekend dat iedereen met een kvk nummer lid kan worden van onze club. Maar ook al ben je niet ingeschreven als ondernemer toch kan het voor werknemers in een representatieve functie interessant zijn om lid te worden. Bovendien kan je via Club one O one nu ook je corporate fashion laten regelen voor uw medewerkers of zelfs voor je medewerksters. Wij hebben diverse bedrijven aangekleed met luxe bedrijfskleding van het Italiaanse merk CARRALI en uitgeleverd onder zeer interessante belastingaftrekbare voorwaarden!

Belangstelling om lid te worden van club one o one?

Vul dan het belangstellingsformulier in. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen door een van onze accountmanagers.

© 2020 DRESS YOUR DREAMS. ALL RIGHTS RESERVED.